Klantenservice

Levertijd

Uw bestelling zal binnen 2 à 3 werkdagen worden geleverd. Indien een bestelling niet binnen 2-3 werkdagen geleverd kan worden omdat deze niet voorradig is, dan nemen wij contact met u op en afspraken gemaakt omtrent aangepaste levertijd.

Verzendkosten

Wij versturen de bestellingen via pakketpost van Post.nl. De verzendkosten bedragen:

  • Nederland: €6,75
  • overige landen op aanvraag

Mocht het zo zijn dat de bestelling per brievenbuspost kan, nemen wij contact met u op om de verzendkosten aan te passen.

Afhalen

U kunt uw bestelling ook afhalen. Dit is op afspraak en dan vervallen de verzendkosten uiteraard.

Betaalmogelijkheden

U kunt bij ons veilig betalen via uw eigen bank door middel van vooraf overmaken of wij kunnen u een betaalverzoek sturen. Dit kunt u bij de opmerkingen aangeven. U ontvangt van ons een factuur. Zodra wij het aankoopbedrag hebben ontvangen, versturen wij de bestelling binnen 2 à 3 werkdagen.
Bij afhalen kunt u per pin of contant betalen.

Overmaken

Indien u kiest voor Vooraf Overmaken, dient u de bestelling te doen en voor deze optie te kiezen. Nadat u de bestelling heeft gedaan, kunt u het bedrag overmaken naar rekeningnummer NL14INGB08335366 t.n.v. Zeeuwse Zaligheden. Vermeld als omschrijving het bestelnummer dat u van ons ontvangt bij de orderbevestiging. Zodra het totaalbedrag op de rekening is bijgeschreven gaat de order in verwerking en wordt het artikel binnen 2 à 3 dagen aan u toegezonden.

Retourneren

Niet tevreden? Stuur ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw order een e-mail welke items u wilt retourneren. Zodra wij de order retour ontvangen hebben, storten wij u het aankoopbedrag plus de verzendkosten terug. De retourkosten zijn voor uw rekening. Het spreekt voor zich dat de artikelen onbeschadigd dienen te zijn, textiel ongedragen en in de originele verpakking teruggestuurd worden. Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet retour.

De waardering van www.zeeuwsezaligheden.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 16 reviews.